Patty Brard trouwt voor vierde keer

Redactie

Patty Brard geeft vrijdag voor de vierde keer haar jawoord. De presentatrice en zangeres trouwt op Ibiza met architect Antoine van de Vijver. De 59-jarige Brard en de vijf jaar jongere Van de Vijver stappen in het bijzijn van 150 man in het huwelijksbootje op een rots bij een strand op het Spaanse eiland.

De ceremonie wordt geleid door Brards vriend en SBS-collega Gerard Joling. Onder anderen Mary Borsato, Beau van Erven Dorens en Bridget Maasland wonen de bruiloft bij. Eerder wilde het stel op een andere rots trouwen, maar kreeg daar geen vergunning voor.

Eerder deze maand gaven de presentatrice en architect, die sinds acht jaar samen zijn, elkaar al het jawoord in een restaurant in Amstelveen. Dat huwelijk werd voltrokken door Brards collega Kees Tol.

De presentatrice, wier bruiloftsperikelen zijn te volgen in de SBS6-realityserie Patty's Big Fat Ibiza Wedding, trouwde drie keer eerder. Zo was ze een jaar getrouwd met Ron Brandsteder, gaf ze in 1983 het jawoord aan de Italiaanse zakenman Carlo Nasi en was ze van 1999 tot 2004 getrouwd met zanger René Muthert. Met Nasi kreeg ze dochter Priscilla.

Hoewel Brard dus bekend is met de gang naar het altaar, liet ze eerder weten voor haar gevoel nu pas voor het eerst te trouwen. "Omdat ik uit liefde trouw. De vorige keren was dat anders", zei ze in juli in Story. "Als ik ook maar een moment had getwijfeld aan mijn relatie met Antoine, zou ik niet met hem trouwen. De pijn van een scheiding wil ik niet nog een keer meemaken."