Ventje neukt matties mama

Djeez

Een dertienjarig kereltje uit de Amerikaanse stad Houston dat blijkbaar te veel naar 'American Pie' heeft gekeken, heeft klaargespeeld waar vele leeftijdsgenootjes slechts van kunnen dromen. Het mannetje heeft twee jaar lang een seksrelatie gehad met de moeder van zijn beste vriend.

Deze week diende de rechtszaak tegen Karen Lee Carstens. De 43-jarige vrouw moest terechtstaan wegens seks met een minderjarige.

Het vermeende slachtoffer, thans als 19-jarige een volwassen kerel, wist in geuren en kleuren te vertellen hoe hij zijn matties moeder veelvuldig uitwoonde. Wat begon als friemelen, eindigde uiteindelijk in geile neukseks. De hoogtepunten werden vijf jaar geleden beleefd, toen de moeder van de jongen drie maanden in het ziekenhuis lag wegens een galblaasinfectie.

Zo vertelde de knaap hoe hij en Carstens op 15 mei 2009 op een sofa tv aan het kijken waren, toen ineens zijn slagroomklopper in de vochtige kier van de toen wellicht nog milf verdween. Hierna begon het ventje te janken. Hij was doodsbang dat hij het vrouwtje had bezwangerd, maar zij stelde hem gerust dat dit niet het geval kon zijn.

Exact een maand later lag het kereltje al in zijn eigen bed, toen de tochtige vrouw zijn kamer betrad. Vervolgens reed zij zich klaar op de kloppende roede van haar zoontjes boezemvriend. Hierna was het uit met de pret, want Carstens verhuisde naar een andere staat.

De rechter toonde zich deze week opvallend mild voor de vrouw. Hij legde de blondine slechts een voorwaardelijke celstraf van vijf jaren op. Het 'slachtoffer' heeft zich bij de strafeis neergelegd, met de toevoeging dat de vrouw al genoeg was gestraft.