Actrice doet het met spook

De Hollywood-actrice Natasha Blasick beweert dat ze twee keer seks heeft gehad met een spook. 'En ik heb er ook nog van genoten,' voegt ze er in één adem aan toe.

De actrice is van Oekraïense oorsprong, maar maakt furore in de hoofdstad van de film. Naar eigen zeggen was ze alleen thuis toen een onzichtbare kracht haar op bed duwde. 'De geest ging op mij liggen,' vervolgt ze haar relaas. 'Ik voelde dat 'iemand' me aanraakte. Zijn gewicht drukte me neer toen hij op mij ging liggen,' aldus Blasick.

'Eerst was ik erg verward, maar toen ik me ontspande kon ik me wat meer laten gaan. Wat volgde was een erg aangename ervaring,' zo besluit ze het verhaal.

Na juffrouw Blasick uitgewoond te hebben, nam het spook de benen. Kennelijk was de vrijpartij goed bevallen, want een maand later kwam het fantoom nog eens langs voor een tweede beurt.

Er is naar Hollywood-gewoonte meteen een psychiater opgeduikeld die het fenomeen onderkent. 'Een duidelijk geval van spectrofilie,' zegt dr. Patti Negri. 'Of anders gezegd: bovennatuurlijke seks. Ik heb cliënten over de hele wereld die eenzelfde ervaring hebben gehad,' doceert de shrink.

'Het verschijnsel is niet ongewoon, maar er wordt zelden over gesproken. Bij mensen die recent hun partner hebben verloren, komt het bijvoorbeeld soms voor. 'Ik zal altijd van je houden', is geen loze belofte in dergelijke gevallen', volgens Negri.