Eigenaar Barby's Bar hoopt op compromis Sieneke

Redactie

De eigenaar van Barby's Bar, René Vink, hoopt tot een compromis te komen met de familie van Sieneke. Het vrijgezellenfeest van de Nijmeegse zangeres liep afgelopen weekeinde behoorlijk uit de hand. Vink zegt woensdag contact te hebben gehad met het management van de zangeres.

"Het ligt nu bij de advocaten, zij werken aan een schikking", vertelt Vink aan Novum Nieuws. Ondanks verschillende berichten die het tegendeel beweren, zegt de horecaondernemer geen aangifte tegen Sieneke en haar familie te hebben gedaan. "Maar die jongen die een klap heeft gekregen, heeft dat volgens mij wel gedaan."

Vink zegt dat zijn bar behoorlijk wat schade op heeft gelopen als gevolg van het opstootje. "Er is een lamp kapot en het plafond en de zijkant van de bar moeten worden geschilderd." Vink schat de totale schade op 2450 euro. "Dat moeten ze wel betalen. Er wordt over onderhandeld en er zit schot in de zaak."

Een woordvoerder van Sieneke gaat liever niet in op de zaak. "We zijn ermee bezig met advocaten", is alles wat ze woensdag los wil laten.

Sieneke vierde zaterdag haar vrijgezellenfeest in Den Haag en bezocht Barby's Bar, de zaak die is vernoemd naar RTL-realityster Samantha 'Barbie' de Jong. In de bar kregen familieleden van Barbie het aan de stok met de familie van Sieneke. Volgens Barbies man Michael veroorzaakte Sienekes vader de vechtpartij, wat de zangeres zelf niet kan geloven. Sieneke zou niets mee hebben gekregen van het opstootje.