'Anzhi wil Benítez als trainer aantrekken'

Niels (DerMeister)

Anzhi Makhachkala heeft het vizier gericht op Rafael Benítez.  Op dit moment staat speler/trainer Roberto Carlos aan het roer, maar Anzhi wil een vaste hoofdtrainer aanstellen.

De 51-jarige Benítez heeft volgens diverse Spaanse media afgelopen zaterdag gesproken met een delegatie van de kooplustige Russische ploeg. De club wil voor de hervatting van de competitie, half maart, een grote naam als nieuwe trainer aangesteld hebben. Ook de naam van Guus Hiddink ging al rond, iets wat speler Balász Dzsudzsák wel ziet zitten: "Bij PSV sprak iedereen over Hiddink. En ik ken ook mensen in Rusland en Turkije. Hij heeft iets speciaals, net als José Mourinho. Een van deze mensen hebben we nodig. Zij weten ook hoe ze een club moeten opbouwen."

"Als de president echt iemand wil, dan moet je er niet raar van opkijken dat het ook gebeurt. Wie durft nog te zeggen dat Mourinho hier in de toekomst niet naartoe komt? Misschien niet nu. Maar wellicht wel als hij eenmaal de Champions League heeft gewonnen met Real Madrid. Dat geldt ook voor Cristiano Ronaldo", vervolgt de oud-speler van PSV.