Gerard Joling wordt baas SBS6

Djeez

Wie bij het aanschouwen van de kop van Gerard Joling het liefst zijn televisie aan flarden schiet, wordt aangeraden op zaterdag 1 mei niet naar SBS6 te kijken. Die dag is namelijk omgedoopt tot 'Jolinginnedag'. Op de Dag van de Arbeid bepaalt Gerard wat de kijker de hele dag te zien krijgt.

Om 14.00 wordt de aftrap gegeven met de speelfilm 'ABBA: The Movie'. Naast deze film is er nog een muziekfilm te zien. De vele SBS-kijkers kunnen namelijk ook nog genieten van 'Madonna: Truth or Dare'.

Gelukkig heeft Gerard nog veel meer voor ons in petto dan een paar oubollige films. Zo wordt het lachen, gieren en brullen met een extra lange editie van 'Lachen om Home Video's' met niemand minder dan Gerard Joling in de hoofdrol. Als co-presentator schuift Hans Kraay gezellig aan.

Jolinginnedag wordt gecompleteerd met een speciale editie van het tuinprogramma 'De Tuinruimers', waarin Rob Verlinden Jolings tuin verbouwt en de finale van 'Move Like Michael Jackson'. De reden waarom Gerard voor een dag de baas mag spelen bij SBS6 is omdat hij zijn 25-jarig jubileum als zanger viert.