Pranjic over onderhandelingen: "Dit is een ramp"

donroyco
Danijel Pranjic verheugde zich enkele weken geleden over zijn transfer naar het Duitse Bayern München. De Duitse club en sc Heerenveen voeren echter stroeve onderhandelingen over de transfer van de Kroaat, dit tot grote frustratie van de linkspoot.

Heerenveen heeft tot op heden het bod van Bayern op Pranjic niet geaccepteerd. De Kroaat is woedend op de starre Friezen. "Dit is een ramp. Ik zou hier op vakantie moeten zijn, maar zo voelt het op dit moment niet," vertelt Pranjic vanuit zijn vaderland tegen Voetbal International.

De Kroaat kan geen begrip opbrengen voor de houding van zijn club. "Heerenveen speelt spelletjes. Ik kan naar Bayern München, een absolute droomclub, maar Heerenveen laat me niet gaan omdat ze per se een half miljoen meer willen."

De Duitsers verhoogden hun eerste bod van zes miljoen euro op Pranjic al. "Ik begrijp het gewoon niet," aldus de gefrustreerde linkspoot. "Vier jaar lang heb ik alles gegeven voor deze club, álles! Altijd ben ik loyaal geweest naar Heerenveen toe en nu gunt de club me mijn droomtransfer niet. Ik begrijp er niks van en ben op dit moment gewoon enorm teleurgesteld."