[NBA] Transfergeruchten van deze week

Ermin (TheClown1)
Hedu Turkoglu van de Orlando Magic heeft de mogelijkheid om zijn contract te laten beŽindigen. De optie om een meerjarig contract op te heffen is een optie die vele NBA-sterren gebruiken. Hierdoor loopt hij weg met ongeveer 6 miljoen euro en kan hij tien miljoen gaan verdienen bij een nieuw contract.

De zaakwaarnemer van de speler gaf aan dat de onderhandelingen zullen gaan starten om een nieuw contract. De club wil hem graag behouden en zal dus boven de salary-cap komen om hem te behouden. Hierdoor zal er luxe-belasting betaald worden maar voorlopig lijkt dit een reŽle optie. De small forward was zeer belangrijk tijdens het reguliere seizoen en ook tijdens de play-offs.

Voor Shaquille O'Neal lijkt een nieuw avontuur te komen in zijn carriŤre. De speler van de Phoenis Suns wordt gelinkt aan Cleveland Cavaliers. De voormalige speler van onder andere de Los Angeles Lakers en de Orlando Magic heeft wel een paar eisen. Het moet gaan om minimaal een tweejarig contract en de belofte dat LeBron James bij de club blijft.

Een andere naam die op de transferlijst staat is de naam van Tracy McGrady van de Houston Rockets. De speler heeft al sinds februari van dit jaar niet meer gespeeld vanwege een rugblessure en zal hoogstwaarschijnlijk het begin van het nieuwe seizoen ook missen. Voorlopig wordt de small forward gelinkt aan de New York Knicks, Cleveland Cavaliers en de Miami Heat.