Foutje: geen familiefilm maar seks

Veerle (Volpez)

Vol verwachting gingen vele families met hun kinderen naar de film 'High School Musical 3: Senior Year' kijken in een bioscoopcomplex in Utah. In plaats van de familiefilm, werd er echter de seksfilm 'Sex Drive' gedraaid. Dat meldt de krant uit Salt Lake City, Deseret News.

Omdat er een grote toeloop werd verwacht voor de familiefilm, maakte het Megaplex Theatre een extra zaal vrij, zodat de Disney-kaskraker vertoond kon worden. De operator van de zaal vergat echter de spoelen te verwisselen.  

Toen alle kinderen met hun ouders plaats hadden genomen om de film te bekijken, zette ineens 'Sex Drive', een film voor een meer volwassen publiek, in. Vrijpostig wipten de blote borsten over het doek, "Ik had de tijd niet om mijn kinderen uit de zaal te evacueren. Zij waren getuige van expliciete en erg vulgaire seksscènes", klaagt een vader.

Toen de fout werd ontdekt is de film direct stil gelegd. De eigenaren van het complex boden direct hun verontschuldigingen aan, vergezeld met een vrijkaart voor een andere vertoning voor de gedupeerden.