FOK! Wat een weer: zacht en zonnig weer op komst

In het noorden is er kans op een enkele bui, elders is er in eerste instantie alleen (dunne) hoge bewolking. In de loop van de ochtend wordt de bewolking van het zuiden uit dikker en kan hier en daar wat regen vallen. In de avond valt vooral in de noordelijke helft van het land af en toe regen of motregen. De middagtemperatuur ligt rond 8°C. De wind is eerst zuidelijk, zwak tot matig, aan de kust eerst nog (vrij) krachtig. In de namiddag en avond draait de wind naar oost tot zuidoost.

Komende nacht is het eerst bewolkt met in het noordwesten en noorden eerst nog af en toe regen. Later klaart het van het zuiden uit op. De temperatuur daalt niet of nauwelijks en ligt rond 8°C. De wind is zuidoost tot zuid, zwak tot matig.

Dinsdag overdag is het op wat hoge bewolking na zonnig. Met maxima van 10°C in het Waddengebied tot 15°C in het zuiden is het zacht. Dinsdagavond raakt het in het westen bewolkt en daar valt dan af en toe regen. De wind is zuidelijk, matig, in het noordwestelijk kustgebied later vrij krachtig.(Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

De kerstmarkt in Dortmund
De kerstmarkt in Dortmund

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.