NFL: Jackson schittert met 5 touchdown passes én NFL-record

De Baltimore Ravens hebben hun tiende opeenvolgende overwinning in de NFL binnen. Tijdens Thursday Night Football werden de New York Jets met enig machtsvertoon aan de kant geblazen door de ploeg van quarterback Lamar Jackson.

Het hele wedstrijdverloop beschrijven is niet echt zinvol: de Jets kwamen in het tweede kwart tot één touchdown en na drie kwarten stonden de Ravens al met 35-7 voor. Jackson gooide passes op Miles Boykin, Mark Andrews, Marquise Brown en Seth Roberts, terwijl Mark Ingram zelf tot scoren kwam en later ook nog een touchdown pass van Jackson ontving. In het vierde kwart kwamen de Jets nog tot twee touchdowns, waaronder één uit een blocked punt return van BJ Bello, maar het bleef bij 42-21.

Jackson rende zich en passant ook nog eens de recordboeken in: Michael Vick kwam in 2006 tot 1039 rushing yards als quarterback, Jackson stond voor de wedstrijd op 1017 en ging al in het eerste kwart over Vick's record heen, waarna hij eindigde op 1103 yards...met nog twee wedstrijden te gaan.

Ravens - Jets (Bron: YouTube)