Politie wil weten welke twee 'lafbekken' 70-jarige vrouw overvielen

Twee mannen belden woensdagavond met een pakketje in de hand aan bij een 70-jarige vrouw aan de Dosiostraat in Rotterdam. Ze hadden weinig goeds in de zin. Ze duwde de vrouw naar binnen en namen haar spullen mee. Met een bloedneus, een dikke lip en meerdere bulten lieten ze haar achter. De politie onderzoekt de zaak en wil deze twee lafaards heel snel van straat halen. 

Het was 20.20 uur toen de twee mannen voor de deur stonden in de wijk Prinsenland. Een van hen droeg een pakketje met de kleuren rood, wit, blauw. Toen de vrouw de deur opende, werd zij naar achteren geduwd en viel. Door één van de mannen werd geweld tegen haar gebruikt terwijl de andere het huis doorzocht. Met persoonlijke spullen verlieten ze de woning weer. Het slachtoffer bleef achter met meerdere verwondingen aan haar gezicht en hoofd. Buren hadden iets gehoord en ontfermden zich snel over de vrouw. De ambulance heeft de mevrouw nagekeken en behandeld. Agenten startten meteen een onderzoek en roepen getuigen op om zich te melden.

De twee donkergetinte mannen droegen allebei een capuchon en handschoenen. Beiden waren in het zwart gekleed, maar eentje had rode en witte tinten op zijn jas. Ze zijn tussen de 18 en 20 jaar. De politie vraagt dringend of getuigen contact op willen nemen via 0900-8844 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.