Bayonetta & Vanquish komen samen voor een remaster

Tien jaar na hun debuut keren Bayonetta en Sam Gideon terug in de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle voor PlayStation 4 en Xbox One die op 18 februari 2020 verschijnt. Deze bundel komt fysiek en digitaal beschikbaar en bevat het originele Bayonetta en Vanquish, geremasterd in 4K-resolutie en 60fps voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X.

Er is een samenwerking aangegaan met Weapons Van om de verjaardag van beide games stijlvol te vieren. Alle fysieke exemplaren van de Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle worden geleverd in een Steelbook met reliëf en gloednieuwe key-art voor zowel Bayonetta als Vanquish. Deze art werd speciaal voor de 10e verjaardag gemaakt door artist Dan Dussault, onder supervisie van Bayonetta-director Hideki Kamiya, van PlatinumGames, en SEGA.

PlayStation 4-spelers die de game liever digitaal kopen, worden voor hun aanschaf van Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary Bundle in de PlayStation Store beloond met twee thema’s:

  • Bayonetta & Vanquish-thema – direct beschikbaar voor alle digitale pre-orders, niet verkrijgbaar bij of na de lancering.
  • Bayonetta & Vanquish 10th Anniversary-thema – tijdelijk verkrijgbaar voor alle pre-orders en aankopen tot 3 maart 2020 – twee weken na de lancering.