FOK! Wat een weer: half tot zwaar bewolkt, lichte bui mogelijk

Vandaag is het half tot zwaar bewolkt en kan er lokaal een lichte bui voorkomen. De westenwind blijft matig, aan zee (vrij) krachtig. Later op de dag draait de wind naar zuidwest. De middagtemperatuur ligt rond 10°C.

In de nacht naar zondag zijn er aanvankelijk enkele opklaringen en is het droog. In de loop van de nacht neemt van het westen uit de bewolking toe en tegen de ochtend gaat het van het westen uit regenen. De zuidwestenwind neemt boven land toe naar vrij krachtig, aan zee naar krachtig tot hard en de minimumtemperatuur ligt rond 7°C.

Zondag begint bewolkt en regenachtig maar in de middag trekt de bewolking met de regen oostwaarts en komt de zon nog even tevoorschijn.De middagtemperatuur komt uit op 10 tot 12°C en de west- tot zuidwestenwind neemt geleidelijk af naar matig, aan zee later naar (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)

Meer weer op FOK!

Gisteren bij het weerbericht een foto met nog aardig zicht. Kwartiertje later en alles zat dicht in Arhnhem (Foto: Charged)
Gisteren bij het weerbericht een foto met nog aardig zicht. Kwartiertje later en alles zat dicht in Arhnhem (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.