Sneak peak van Borderlands 3: Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot

2K Games en gearbox hebben een sneak peak gemaakt om ons te laten zien wat we kunnen verwachten in Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot, de eerste verhaaluitbreiding voor Borderlands 3. In deze gameplay footage zie je de eerste momenten van je aankomst op The Handsome Jackpot.

Moxxi’s werft jou om een verlaten ruimtestation over te nemen. Het station werd gebouwd door Handsome Jack toen hij nog president van de Hyperion Corporation was. The Handsome Jackpot is met zijn neonlichten, gokkasten en gouden beelden waarschijnlijk de meest opzichtige plek in het universum om te gaan. Het zwermt er ook van de Hyperion Loader Bots, terwijl er ook genoeg doorgedraaide looters rondlopen op het ruimtestation, die daar vastzitten sinds de dood van Jack. Maar dat is niet alles:

  • Ontdek een volledig nieuw gebied in de ruimte, vol met unieke plekken waarin de levensstijl van Handsome Jack goed terug te zien is
  • Neem deel aan Moxxi’s crew vol met excentrieke personages en vecht mee in een ultieme overval op het casino, verdeeld over meerdere missies
  • Ontdek geheimen en bizarre gebeurtenissen in The Handsome Jackpot via nieuwe side missies en Crew Challenges
  • Pak een vleugje van Pandora’s verleden mee wanneer je het gevecht aangaat met de Hyperion-troepen die Handsome Jack overleefd hebben, inclusief nooit eerder geziene vijanden en grote eindbazen
  • Maak je Vault Hunter’s loadout nog beter met nieuwe Legendary weapons en uitrustingen
  • Vergroot je collectie met cosmetische voorwerpen, nieuwe Vault Hunter-hoofden en skins, sierraden voor op je wapen, een ECHO Device skin en nieuwe emotes.

Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot is gemaakt voor personages die minimaal level 13 zijn, maar bevat een automatisch upscalingsysteem zodat Vault Hunters met een hoger level ook een uitdaging hebben en sterke loot kunnen vinden. Om deze content te kunnen spelen, moet je minimaal Sanctuary III vrijgespeeld hebben, de thuisbasis die je bereikt aan het einde van de proloog.

Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot komt 19 december uit. Moxxi's Heist of The Handsome Jackpot de eerste uitbreiding is van de vier DLC-pakketten die in ontwikkeling zijn voor Borderlands 3 en deel uitmaakt van zowel de Season Pass als de Borderlands 3 Super Deluxe Edition. Borderlands 3 is uit op Windows, Mac OS, PlayStation 4, Xbox One en Stadia.