Echte skills leren door samenwerking tussen De Sims 4 en Ironhack

Maxis heeft een samenwerking met Ironhack aangekondigd: een internationale school die lessen in Web Development en UX/UI Design aanbiedt. Deze geeft mensen de kans om een beurs te winnen voor een van Ironhack's negen campussen, verspreid over Europa en Amerika.

De samenwerking viert het onlangs uitgebrachte De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack. Dit pakket introduceerde een nieuw hoofdstuk in het leven van Sims, waarin ze naar school kunnen en relevante vaardigheden kunnen ontwikkelen om alles uit hun toekomstige carrières te halen. Deze actie moedigt spelers in het echte leven aan om nieuwe vaardigheden aan te leren met skills die je in je toekomstige carriere kunt gebruiken.

Meer details over de De Sims x Ironhack beurs:

  • Meer dan 400 beurzen met een totale waarde van €800.000.- worden uitgereikt voor full-time of part-time programma's in een van de negen Ironhack campussen in Europa en Amerika. Gelukkig is er ook een campus in Amsterdam.
  • Degenen die geïnteresseerd zijn in het leren en verfijnen van vaardigheden kunnen hier een aanvraag doen om een beurs te winnen voor lessen op het gebied van Web Development, UX/UI Design of Data Analytics.
  • Aanvragen zijn gratis en open voor iedereen

Sims x Ironhack