FOK! Wat een weer: hangt er vanaf waar je zit

Welkom!

Op de meeste plaatsen was het gisteren een fraaie dag. De zon scheen behoorlijk en de buitjes bleven netjes op zee. In de loop van de middag ontstond er boven Brabant en Limburg mist en daar zakte het kwik naar 2 graden. Elders in het land schommelden de maxima tussen de 5 en 7 graden.

De afgelopen nacht heeft de mist zich uitgebreid. Vandaag hangt het er maar net vanaf waar je zit. Er zullen plaatsen zijn waar de mist lang blijft hangen of overgaat in laaghangende bewolking. In die gebieden blijft het maar net boven de 0 graden. In andere gebieden breekt de zon weer geregeld door en wordt het zo'n 5 graden. In de loop van de dag neemt in het kustgebied de kans op een enkele bui toe. De matige wind komt uit het noordoosten. 

De komende week is het overwegend droog met af en toe zon. Het is vrij koud met 's nachts lichte vorst en overdag een graad of 6. 

Meer weer op FOK!

Het bos met mist (Foto: Erwin Klein)
Een schitterende foto vanuit het bos in de omgeving van Lochem met een mistkraag er vooruit. (Foto:Erwin Klein)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.