FOK! Wat een weer: bewolkt, mogelijk lichte regen

Er is vrij veel bewolking en in het zuidwesten kan er vanochtend mogelijk nog lichte regen vallen. In het noordoosten is er vanochtend laaghangende bewolking. Later in de middag en in de avond klaart het steeds meer op. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De oostenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer (vrij) krachtig.

Komende nacht is er aanvankelijk vrij veel hoge bewolking aanwezig. In de loop van de nacht klaart het in het zuiden breed op en kan er een mistbank ontstaan. De minima lopen uiteen van 3°C in het Waddengebied tot -1°C in het zuiden. De wind blijft oostelijk en neemt af naar zwak tot matig, in het Waddengebied eerst vrij krachtig.

Zondag overdag zijn er flinke zonnige perioden, al blijft met name het noorden gevoelig voor wolkenvelden. Het blijft droog en de maximumtemperaturen variëren van 8°C in het noorden tot 11°C in het zuiden. De zuidoostenwind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Het strand van Scharendijke in Zeeland  (Foto: Scherpschutter)
Het strand van Scharendijke in Zeeland (Foto: Scherpschutter)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.