Pa neukt en trouwt dochter na moord op haar vriend

Soms weet je niet meer goed wat je nou aan het lezen bent. Sommig nieuws uit de Verenigde Staten doet wat dat betreft precies hetzelfde als 'road rage'-video's uit Rusland. WTF.

In de Amerikaanse staat West Virginia staat de 55-jarige Larry Paul McClure terecht voor moord op John McGuire, het vriendje van zijn 31-jarige dochter Amanda. McClure bekent dat hij McGuire vermoord heeft, maar dat hij dat gedaan heeft samen met zijn dochters Amanda en Anne Marie (32).

Het drietal sloeg McGuire met een fles wijn op het hoofd, bondt hem vast en injecteerde hem met twee doses methamfetamine. Daarna wurgden ze hem en begroeven ze de, inmiddels, ex-vriend van Amanda in een ondiep graf in de tuin.

Volgens McClure, een veroordeelde zedendeliquent, was de moord Amanda's idee. "Geen idee waarom ze hem dood wilde", zo verdedigde hij zichzelf briljant. Volgens de politie reisden vader en dochter naar de United Methodist Church in Virgina om te trouwen.

Daarna hadden ze seks in het huis waar McGuire vermoord werd, een prima romantische huwelijksnacht zou je haast zeggen. Naast de vader worden ook beide dochters vervolgd voor de moord op McGuire.