'Joe Biden moet doodgeknuppeld worden'

Noord-Korea is niet zo'n fan van de Democratische Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden. In een bericht op de site van de Pyongyang Times, een van de staatskranten aldaar, weet men hem uit te maken voor een hondsdolle hond.

Biden heeft ogenschijnlijk ooit eens iets over Noord-Korea gezegd wat níet helemaal lovend was, niet zo vreemd gezien het feit dat een snoeihard regime daar de leiding heeft, en daar is men niet zo blij mee. "Hij heeft de brutaliteit om slecht te spreken over het leiderschap van de Democratische Volksrepubliek Korea", briest men.

Volgens het dictatoriale sufferdje zit Biden in de laatste fase van dementie en daar is maar één oplossing voor: "Het lijkt erop dat de tijd voor hem is gekomen om dit leven te verlaten." Er wordt niet echt om de kern van de zaak heen gedraaid: "Hondsdolle honden als Biden kunnen veel mensen pijn doen als ze maar rond mogen rennen. Ze moeten doodgeknuppeld worden, voor het te laat is."

Met een weinig verkapte doodsbedreiging richting een Amerikaans politicus lijkt het een vrij logische stap dat de Amerikanen voorlopig in elk geval geen diplomatie zullen bedrijven met het land van Kim Jong-un, hoewel het nog opvallend stil is vanuit het Witte Huis.