FOK! Wat een weer: overdag droog

Gegroet!

Er kan eigenlijk weinig mis gaan met het weerbericht deze dagen. Zoals ik het gisteren zei is het ook vrijwel volledig uitgekomen. In het zuiden scheen de zon. Op sommige plaatseen zelfs 6 uur. In het midden was de sluierbewolking dikker, maar minder donker dan gisteren. Alleen in het noorden was het echt grauw en grijs. Met de neerslag viel het overigens wel mee. 

Vannacht vroor het in het binnenland met minima van -1 tot -3 graden. De kans op gladheid is klein, omdat de meeste wegen droog zijn. Alleen langs de kust bleef het een paar graden boven 0. 

Vandaag schijnt de zon geregeld. Echter een storing nadert vanuit het zuidoosten en dat wil zeggen dat in de loop van de dag de bewolking toe gaat nemen. De regen zelf volgt pas later. Het noordwesten heeft dus een overwegend droge dag. In Limburg regent het begin van de avond. Mogelijk dat er in de heuvels een enkele natte sneeuwvlok bij zit, want het is daar met 4 tot 5 graden aardig kil. Elders blijft het wat zachter. Alhoewel 6 graden ook de moeite niet is.  De wind draait later van zuidoost naar noord.

Maandag regent het een groot deel van de dag. 

Fijn weekend.  


Meer weer op FOK!

Een zichtbare regenboog (Foto: FOK!)
Een regenboog van afgelopen week.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.