FOK! Wat een weer: wolken maar wel droog

Vandaag is het tamelijk bewolkt en blijft het vrijwel overal droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 6°C. De noordoostenwind is matig, aan de kust en boven het IJsselmeer (vrij) krachtig. In de avond zwakt de wind af en wordt oostelijk.

In de nacht naar zaterdag neemt in de noordelijke helft de bewolking verder toe en gaat het in het noordoosten regenen. Elders zijn er naast wolkenvelden ook opklaringen. De minimumtemperatuur ligt op veel plaatsen rond 2°C. Daar waar het wat langer opklaart kan het licht vriezen en ontstaat er een enkele mistbank. Er staat weinig wind uit richtingen tussen zuidoost en zuidwest.

Zaterdag overdag is het in het noorden en oosten bewolkt met in het noordoosten enige tijd regen. Mogelijk dat daar plaatselijk wat natte sneeuw tussen de regen door zit. In de rest van het land zijn er wolkenvelden en blijft het droog. De maximumtemperatuur wordt ongeveer 6°C. De wind wordt overal zuidwestelijk en is zwak tot matig, in het noordelijk kustgebied neemt de wind toe tot (vrij) krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Een fraaie zonsopkomst vandaag in Nijmegen (Foto: Charged)
Een fraaie zonsopkomst vandaag in Nijmegen (Foto: Charged)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.