FOK! Wat een weer: futloos weer

Het is tamelijk bewolkt en een zone met regen en motregen ligt boven de zuidoostelijke helft van het land. Deze zone trekt langzaam zuidwaarts. Elders kan een enkele lichte bui voor komen. In de loop van de dag klaart het van het noordwesten uit soms op, waardoor de zon ook af en toe zal schijnen. De middagtemperatuur ligt rond 10°C en er staat een zwakke tot matige noordwestenwind. Later op de dag wordt de wind veranderlijk, in de avond op veel plaatsen zuidoost.

Komende nacht is het overwegend bewolkt met hier en daar (mot)regen. In het noorden komen eerst nog opklaringen voor en ontstaat mogelijk mist. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C in het zuidwesten tot 2°C in noordoosten, lokaal kan de temperatuur in het noordoosten rond het vriespunt komen te liggen. De zuidoostenwind is zwak tot matig, aan de kust mogelijk vrij krachtig.

Morgen overdag is het bewolkt en in de ochtend bereikt een regengebied het zuidwesten van ons land en trekt langzaam noordwaarts. Aan het einde van de middag wordt het in het zuiden weer droog. De middagtemperatuur wordt ongeveer 9°C. De wind is matig, aan zee vrij krachtig. In de middag draait de wind naar zuid tot zuidwest en neemt aan zee toe naar vrij krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Op een klein stationnetje, 's Morgens in de vroegte...
Op een klein stationnetje, 's Morgens in de vroegte...

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.