FOK! Wat een weer: knokken: wie doet het weerbericht?

Goeiedag!  

Ja, het is echt knokken geblazen. Wie doet het weerbericht? Dit is echt een periode van het jaar waarin er niets tot nauwelijks iets gebeurt op weergebied. Voor onweersbuien is het te laat, terwijl het voor sneeuwbuien nog (meestal) te vroeg is. Dit is echt een waardeloze non-periode qua weer, en ik ben in deze periode dan ook absoluut niet gemotiveerd om een leuk praatje te houden. Maar ik kan mijn collega's niet in de steek laten, maar dan zeg ik wel wat ik denk.

Ik ben zelf al persoonlijk een winterhater. Niet alleen qua weer, maar ook qua daglicht c.q donker.  Dat vroege donker vind ik echt verschrikkelijk. Ik ben bezig om lichttherapie te regelen, maar dat schiet niet op. Kost ook weer klauwen met geld. Ik kan er echt niet tegen, en het idee, dat het nog winter moet worden, daar word ik al helemaal niet vrolijk van. Sneeuw blijft hier toch nauwelijks liggen en droge kou vind ik al helemaal 'not done'.

Schaatsen? Alsjeblieft zeg, spaar me. En dan een lekkere oostenwind erbij? Leuk, al die stookkosten.

In ieder geval de verwachting voor deze week: meest bewolkt, af en toe wat regen bij een graad of 10. Het kan alleen maar kouder worden daarna, maar daar wil ik niet aan denken. Hopelijk komt de westcirculatie weer snel terug.

Ik heb gesproken.


Meer weer op FOK!

Een vijver in Baarn. Met een vriendelijk wolkje.
Een vijver in Baarn. Met een vriendelijk wolkje.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.