Win X-Men Dark Phoenix op Blu-ray

In samenwerking met Twentieth Century Fox Home Entertainment, LLC mogen we twee blu-ray's van de nieuwste film over de X-Men weggeven: Dark Phoenix!

Dit is het verhaal van één van de meest geliefde X-Men-karakters, Jean Grey als ze in de iconische Dark Phoenix verandert. Tijdens een levensgevaarlijke reddingsmissie in de ruimte wordt Jean geraakt door een kosmische kracht die haar in één van de krachtigste mutanten ooit transformeert. Worstelend met deze instabiele kracht en haar eigen persoonlijke demonen, verliest Jean de controle. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en ze dreigt zelfs de planeet te vernietigen. X-Men: Dark Phoenix is de meest intense en emotionele X-Men-film ooit gemaakt. Het is het hoogtepunt van 20 jaar X-Men-films. De mutantenfamilie die we hebben leren kennen, en waar we van zijn gaan houden, komt nu oog in oog te staan met hun gevaarlijkste vijand ooit... één van hen zelf.

Dark Phoenix bluray cover

Voor het laatst komen een aantal van de X-Men samen. James McAvoy keert terug als Professor X, die samen met zijn X-Men Jean Grey (Sophie Turner) een halt toe moet roepen. Hij moet hierbij ook de hulp van Magneto (Michael Fassbender) inroepen. De blu-ray is voorzien van een aantal lekkere extra's, zoals een set aan verwijderde scènes, een kijkje achter de schermen en audiocommentaar van regisseur Simon Kinberg.

Om kans te maken op één van deze twee blu-ray's hoef je maar één ding te doen: welke acteur vertolkt de rol van de mutant die in een rolstoel is beland? 

Je kunt meedoen tot en met 8 november waarna de winnaars persoonlijk bericht van ons ontvangen. Klik hier om mee te doen aan de prijsvraag.