Need For Speed Heat is klaar voor de start

Need for Speed Heat komt 8 november uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Tijd voor een releasetrailer moet EA hebben gedacht,dus die is hieronder te bekijken.

Vorige maand liet de ontwikkelaar weten dat spelers gemiddeld 24 minuten in de app hebben doorgebracht om de meest stijlvolle, mooie ontwerpen te maken, wat uiteindelijk resulteerde in meer dan 2 miljoen (!) unieke ontwerpen. Om de creativiteit van de community te vieren konden spelers meedoen aan de NFS Heat Studio Showcase-wedstrijd. De ontwerpen van vijf gelukkige winnaars worden nu uitgelicht in de officiële launchtrailer. Er zullen wat meer versies van de launchtrailer verschijnen, want meer dan 100.000 fans die een aangepaste auto middels de NFS Heat Studio-app maakten, werden geselecteerd om hun eigen versie van de launchtrailer te ontvangen. Ook partners bij Aston Martin, BMW, Mercedes, Porsche, Polestar en Honda deden mee, dus houdt hun kanalen in de gaten om hun unieke auto’s te zien.

Need for Speed Heat stuurt spelers naar Palm City, een gloednieuwe open wereld waar straatracers strijden in gesanctioneerde evenementen om overdag ‘Bank’ te verdienen en 's nachts risico’s nemen om ‘Rep’ op te bouwen in ondergrondse races. Need for Speed Heat komt op 8 november naar Xbox One, PlayStation 4 en PC en biedt spelers de mogelijkheid om een rooster van meer dan 120 auto's aan te passen en te upgraden, waaronder het videogamedebuut van de hybride-elektrische prestatieauto Polestar 1.