Ga in het verzet met nieuwe uitbreiding Hearts of Iron IV

Naast Crusader Kings III krijgt ook Hearts of Iron IV nieuwe content. Op PDXCON is de nieuwste uitbreiding La Résistance aangekondigd, waarbij je nieuwe middelen krijgt om regimes van binnenuit te vernietigen.

De grootste toevoeging van La Résistance is een nieuwe espionage-systeem, waarbij je spionnen kunt trainen bij intelligence agencies om ze vervolgens op geheime missies te sturen. Je kunt met deze spionnen bijvoorbeeld het verzet in vijandelijke landen steunen zodat zij vervolgens de macht kunnen overnemen, waarna jij vervolgens met collaborateurs flinke invloed kan krijgen na de regimewisseling. Scouts kunnen ook beveilligde berichten kraken om een kort voordeel te krijgen op het slagveld en gebruikt worden voor scouting om meer informatie te krijgen over een gebied.

De landen die speciale aandacht krijgen zijn Spanje en Frankrijk. Bij Spanje wordt de Spaanse burgeroorlog uitgelicht waarbij je nieuwe focus trees krijgt voor zowel de republikeinen als de nationalisten. Hetzelfde geldt voor Frankrijk, maar dan voor vrij Frankrijk en het Vichy-regime. Tevens heb je ook de interessante optie om de Franse monarchie te herstellen als je dat wilt.

La Résistance moet in 2020 uitkomen.