Man beroofd van telefoon tijdens boswandeling

Een 22-jarige man is woensdagmiddag tijdens een wandeling in de Oude Warande in Tilburg door een groepje van 6 jongeren beroofd van zijn telefoon. Een verdachte heeft de telefoon uit zijn handen getrokken en is het bos ingevlucht.

Op woensdag 16 oktober rond 15.45 uur liep het slachtoffer met zijn vriend door het bos. Een groepje van 6 jongens, vermoedelijk in de leeftijd tussen 18 en 22 jaar oud, kwam hen tegemoet lopen. Een van de jongens liep naar de mannen toe en schold hen uit. Het slachtoffer en zijn vriend zijn doorgelopen, echter kwam de verdachte achter hen aan.

De Tilburger pakte zijn telefoon om de politie te bellen, waarop de verdachte zei dat hij moest ophangen. Het slachtoffer gaf aan dat hij op zou hangen als de verdachte weg zou gaan. De verdachte bevestigde dit en de man hing op. De verdachte besloot daarna echter dat de man de telefoon af moest geven en rukte de telefoon uit zijn hand. Hij is het bos ingerend. De andere jongens renden hem achterna en zijn ook gevlucht.

Agenten zijn direct na aankomst gestart met onderzoek ter plaatse maar hebben de verdachte jongeren niet meer aangetroffen.