FOK! Wat een weer: vervelend weer

Het is bewolkt en van het zuiden uit gaat het af en toe regenen. In het zuidoosten zijn er enkele opklaringen aanwezig waar lokaal een mistbank voorkomt. In de middag trekken er enkele buien noordwaarts over het land. Hierbij is er kans op onweer. In de loop van de middag wordt het van het zuiden uit droog en breekt de zon soms door. De maximumtemperaturen lopen uiteen van 16°C in het noorden tot circa 20°C in Limburg. De wind draait naar het oosten en is zwak tot matig.

In de nacht naar dinsdag is het deels bewolkt, in het westelijk kustgebied kan een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 14°C . De wind draait naar het zuidoosten en is zwak tot matig.

Dinsdag raakt het van het zuidwesten uit bewolkt en regent het af en toe. In de middag en avond wordt het in het westen droog en kunnen er enkele opklaringen voorkomen. De temperatuur loopt op naar ongeveer 17°C. De wind draait naar het zuidwesten, is matig en neemt aan zee toe naar (vrij) krachtig. (Bron:KNMI)


Meer weer op FOK!

Mooi weer.. Lang geleden.
Mooi weer.. Lang geleden.

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.