Ladderzatte vrouw ramt gevel en valt voor stoplicht in slaap

In Tiel is afgelopen nacht een jonge vrouw opgepakt voor het rijden onder invloed en het verlaten van de plaats van een ongeval. De agenten schrijven op Facebook dat ze op de Laan van Westroijen een auto met draaiende motor voor de verkeerslichten zagen staan. Bij controle van de auto bleek er een jonge dame in diepe slaap in te liggen, omringd door lege drankflessen. 

Ze bleek laddderzat te zijn, ze blies een G/F indicatie zo meldt de politie. Toen de agenten de auto wilden verplaatsen, omdat hij midden op de rijbaan stond, merkten ze dat het voorwiel niet mee wilde werken. Het bleek dat de vrouw op de rotonde bij de Lokstraat meerdere palen uit de grond had gereden en daarna nog de gevel van een woning had geramd, alvorens zij voor het stoplicht in slaap viel. 

Als beginnend bestuurder blies ze ruim 10 keer de toegestane hoeveelheid, 940 ug/l (!) Haar rijbewijs is ingevorderd en ze mag zich binnenkort bij de rechter verantwoorden voor rijden onder invloed en het verlaten van de plaats ongeval.