FOK! Wat een weer: meer van het zelfde

Nou haal ik net m'n weertouwtje binnen en ik kon het niet zien, dus is de zon onder, maar het was wel nat, dus heeft het geregend. En het voelde koud aan dus is het frisjes. Het bewoog niet, dus er is weinig tot geen wind.

Oké, even zonder dollen. Vanochtend is de zon nog af en toe te zien maar van het zuidwesten uit neemt de bewolking verder toe en trekken er enkele buien het land binnen. Vanmiddag komen er meer buien tot ontwikkeling, vooral in het noorden en westen ook met onweer. De maximumtemperatuur ligt rond 14°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig, 5 tot 6 Bft.

Komende nacht en donderdag overdag is het wisselend bewolkt en komen er geregeld buien voor, onweer is daarbij niet geheel uit te sluiten. In de loop van de middag neemt de buiigheid geleidelijk af. De minimumtemperatuur ligt rond 9°C, de maximumtemperatuur rond 15°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig tot krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Windstil in Eemnes (Foto: KlapMongeaul)
Windstil in Eemnes (Foto: KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.