Schmeichel noemt Pogba 'probleemkind' van Man United

Peter Schmeichel vindt dat Paul Pogba veel te weinig toevoegt aan het spel van Manchester United. De voormalige doelman van United zag Pogba maandagavond nauwelijks indruk maken tegen Arsenal. Het duel op Old Trafford eindigde in 1-1 en daardoor is United aan z'n slechtste competitiestart in de Premier League-geschiedenis bezig. Schmeichel vraagt zich af welke taken Pogba nou eigenlijk heeft.

"Hij speelt erg diep en ik begrijp gewoon niet wat zijn rol in dit elftal is", vertelt de Deen aan Optus Sport. "Zelfs toen Ole een aantal wissels toepaste en Pogba verder naar voren ging spelen, gebeurde er niet veel. Ik geef toe dat Pogba twee mooie passes gaf in deze wedstrijd. Maar het waren er slechts twee, geen vijftien."

Volgens Schmeichel is dat een probleem. "Want hij vestigt wel alle aandacht op zich en het voelt een beetje alsof hij het probleemkind van dit team is. Ik denk dat de spelers om hem heen goed genoeg zijn, maar hij eiste niet genoeg de bal op. In de eerste helft verstopte hij zich een beetje. In de tweede helft ging het beter."