Drie dakdekkers beschoten, twee mensen aangehouden

Maandagmiddag zijn enkele dakdekkers, welke op een woning aan de Marterhof in Etten-Leur aan het werk waren, door meerdere mensen onder vuur genomen. De politie heeft tot nu toe twee mensen aangehouden.

Het incident gebeurde rond 16.00 uur. Nadat de werknemers onder vuur werden genomen, vluchtten ze weg. Voor zover nu bekend raakte niemand gewond. Een slachtoffer heeft zich bij de politie gemeld. Andere slachtoffers zijn nog niet bij de politie bekend. In een woning aan de Egelhof zijn een man en een vrouw aangehouden. De politie onderzoekt hun betrokkenheid.

In de buurt van de woning aan de Masterhof en op nog enkele plaatsen in deze buurt heeft de politie enkele hulzen gevonden. Deze plaatsen zijn afgezet en een forensisch medewerker stelt een sporenonderzoek in. Aan de Egelhof zoekt de politie ook met een speciale vuurwapenhond. De politie verhoort ook diverse mensen, die getuige zijn geweest van het voorval.

Getuigen wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ook via WhatsApp is er contact mogelijk.