FOK! Wat een weer: regen...

Het is zwaar bewolkt en zeer lokaal valt wat lichte regen. In het noordoosten en oosten zijn eerst nog enkele opklaringen aanwezig. In de middag gaat het van het zuidwesten uit overal enige tijd regenen. Vanavond trekt de regen weg naar het noordoosten, maar trekken er van het zuidwesten uit enkele buien het land binnen. De middagtemperaturen lopen uiteen van 17°C in het zuidwesten tot 21°C in het uiterste noordoosten. De zuid- tot zuidoostenwind neemt toe naar matig, langs de kust en op het IJsselmeer naar vrij krachtig, later mogelijk krachtig. In de avond draait de wind naar het zuidwesten.

In de nacht naar woensdag is het zwaar bewolkt met langs de westkust enkele buien. In het noordwestelijk kustgebied is er een kleine kans op onweer. De minima liggen rond 14°C. De wind is zuid tot zuidwest, matig, aan de kust vrij krachtig, aan de westkust af en toe krachtig.

Woensdag overdag is het zwaar bewolkt met vooral in het noordwesten eerst nog een bui. In de middag gaat het van het zuidwesten uit regenen. In de avond wordt het geleidelijk iets droger. De middagtemperatuur ligt rond 17°C. De zuid- tot zuidwestenwind is matig, aan de kust vrij krachtig en aan de zuidwestkust later krachtig. (Bron: KNMI)


Meer weer op FOK!

Zons6 (Foto: KlapMongeaul)
Wat is hij weer mooi he? De zonsopkomst in de polder van Eemnes. (Foto: KlapMongeaul)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.