NFL: Jaguars houden Titans tegen en pakken eerste zege

De Jacksonville Jaguars hebben in de NFL hun eerste zege van het nieuwe jaar te pakken. Onder leiding van rookie-quarterback Gardner Minshew, de nummer 178 van de draft van dit jaar, pakten de Jaguars de Tennessee Titans met 20-7 in.

Minshew was lekker op dreef en in het eerste kwart hielp hij James O'Shaughnessy naar een touchdown. Niet veel later kwam daar een tweede bij: een snaarstrakke 22-yard pass kwam in de endzone aan bij DJ Chark. Josh Lambo trapte vanaf 40 yards 17-0 tussen de palen, Derrick Henry deed namens de Titans wat terug met een 1-yard run en vanaf 48 yards bepaalde Lambo de eindstand op 20-7.

Bij de Carolina Panthers was er ondertussen slecht nieuws: quarterback Cam Newton heeft een voetblessure en zal in het weekeinde niet in actie komen tegen de Arizona Cardinals van Kyler Murray, de nummer één van de draft en een speler die eerder al geschiedenis schreef. Murray was vorig jaar namelijk de nummer negen in de MLB-draft (honkbal) en is de enige speler ooit die in beide sporten in de eerste ronde gedraft is.

Murray maakte dit jaar in zijn twee eerste optredens al een uitstekende indruk en voor de Panthers zal het zonder hun aanvalsleider een lastig verhaal worden.

Jaguars - Titans (Bron: YouTube)