FOK! Wat een weer: tussenseizoen

Welkom!

We zitten momenteel echt in een tussenfase. Het is eigenlijk net te fris voor een terrasje of andere buitenactiviteiten, maar echt slecht is het weer ook nog niet. Ook in Europa zien we dat. De dagelijkse donderbuien zijn op Spanje na vrijwel verdwenen en in een groot deel van Europa is het rustig weer. Langzaamaan komt de herfst er nu toch echt aan. Ook bij ons neemt vanaf zondag de kans op regen toe.

Vanaf vrijdag t/m zondag komt het kwik wel boven de 20 graden uit, maar de zomerse temperaturen die eerst in de kaarten stonden lijken niet meer aan de orde. Ik verwacht zondag maximaal 23 graden. Dan moet het ook meezitten met de zon, want in de loop van die dag neemt namelijk de kans op een bui toe. Vrijdag en zaterdag is er redelijk veel ruimte voor de zon en wordt het 18 tot 22 graden. Prima weer dus.

Vandaag  is het nog vrij fris met 17 graden. De zon schijnt vooral in het zuiden. In het noorden en westen is er meer bewolking en is een spatje regen niet uitgesloten. Later op de dag breiden de opklaringen zich verder uit en zien we overal de zon nog even. Er is weinig wind.

Tot ziens!  


Meer weer op FOK!

Amsterdam in het donker (Foto: FOK!)
Amsterdam in het donker (Foto: FOK!)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.