FOK! Wat een weer: fris weekje, maar warmer weer op komst

Goeiedag!

Voorlopig hebben we de laatste neerslag weer gehad. Je moest er wel vroeg bij zijn, want gisteren in de vroege ochtend werd het op de meeste plaatsen alweer droog. In een strook van west naar oost viel 5 tot 10 mm. Echter na een uur of 8 had de meeste neerslag ons land al verlaten. De weerberichten hadden het tot in de middag nog over regen, maar daar was dus al geruime tijd geen sprake meer van.

Vandaag is het Prinsjesdag en het blijft in de regio Den Haag droog. Daarbij schijnt de zon af en toe. In het noorden en noordoosten van ons land blijft het niet droog, daar vallen enkele buien en is er minder zon. Het wordt ongeveer 17 graden bij een noordwestelijke wind.

Tot en met vrijdag houdt dit frisse weer aan. Het blijft wel droog met geregeld zon. In het weekend komt een hogedrukgebied boven het midden van Europa te liggen en komt er met een zuidelijke stroming warmere lucht onze kant op. In het weekend kan het zomaar eens 25 graden worden!

Gegroet!  


Meer weer op FOK!

Speulderbos (Foto: Erwin Klein)
Erwin Klein was vorige week in Speulderbos bij zonsopkomst. Daar maakte hij deze prachtige foto. (Foto: Erwin Klein)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.