Win een booster box voor Pokémon Trading Card Game - Unified Minds

Pokémon is niet meer weg te denken. Naast de games op handheld en consoles kun je ze ‘echt’ vangen in de mobiele AR-game en is er een kaartspel a la Magic the Gathering, maar dan met allerlei Pokémon in de hoofdrol. Voor Pokémon Trading Card Game is er afgelopen maand een nieuwe serie kaarten uitgebracht, Unified Minds genaamd.

We mogen daarvan een Booster-box vergeven. Boosters zijn Pokemon pakjes van 10 of 11 losse Pokémon-kaarten. Met boosters kan men een Theme Deck versterken, nieuwe decks maken, oude decks aanpassen of gewoon je verzameling compleet maken. Boosters bevatten kaarten van elk zeldzaamheids-niveau: uncommon en rare, en soms ook zeldzame kaarten zoals Pokémon-ex, Pokémon Star, Shining Pokémon, Pokémon LV.X of Pokémon Legends. Met een box met daarin 36 setjes moet er wel wat goeds bij zitten.

Wat moet je er voor doen? Antwoord geven op de volgende vragen: uit welke generatie komt Unified Minds en de hoeveelste uitbreiding is het uit die generatie? Geef voor 20 september antwoord via de prijsvraagpagina. De winnaar krijgt naast een plekje op de pagina ook persoonlijk bericht.

Pokémon Trading Card Game - Unified Minds (Foto: Pokémon Company)

Pokémon Trading Card Game - Unified Minds (Foto: Pokémon Company)