Het verhaal van The Surge 2

Koch Media en Deck13 hebben een verhaaltrailer gepubliceerd voor de The Surge 2. Zoals we ondertussen gewend zijn komt het leven op aarde zoals we dat kennen ten einde.

Een Utopia-raket is gelanceerd en het deFrag-nanovirus is uitgebroken. In Jericho City moet een eenzame strijder – jij – dealen met helse omstandigheden en geheugenverlies om de waarheid te ontdekken achter het virus, de stad, en veel meer.

In de trailer zien we onze held en vele inwoners van Jericho City, zoals de Nano-cultists die de straten onveilig maken en voor hun dubieuze doeleinden verzamelen wat ze maar kunnen. Ondertussen proberen de regeringstroepen van A.I.D met geweld de stad in hun greep te houden. Tegen deze achtergrond word je door Athena, een meisje waarmee je een speciale band hebt, door de straten naar een onbekende bestemming geleid.

The Surge 2 heeft onder andere nieuwe wapens, nieuwe gadgets, verbeterde gevechten op afstand, extra implantaten. Het richten op, en afhakken van, ledematen voor je loot en loadout vormt nog steeds de ruggengraat van je vechtstijl, maar dit keer met meer opties.

The Surge 2 verschijnt op 24 september. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, waarbij je als bonus het URBN Gear Pack krijgt, met daarin een nieuwe pantserset, twee nieuwe wapens en andere cosmetics en uitrustings-items.