Win Alita: Battle Angel op DVD of UHD

In samenwerking met Twentieth Century Fox Home Entertainment, LLC mogen we een DVD en een 4K UHD blu-ray weggeven van Alita: Battle Angel! Eerder deze week publiceerden we al onze review.

Alita (Rosa Salazar) wordt wakker zonder herinnering aan wie ze is in een wereld die ze niet herkent. Ze wordt opgevangen door een medelevende arts die zich realiseert dat ergens in deze verlaten cyborg het hart en de ziel van een jonge vrouw met een buitengewoon verleden schuilt. Wanneer de dodelijke en corrupte leiders van Iron City achter Alita aan gaan, ontdekt ze dat ze over unieke vechtkunsten beschikt die de machthebbers maar al te graag onder controle willen hebben. Als ze uit hun greep kan blijven, kan ze de sleutel zijn tot het redden van haar vrienden, haar familie en de wereld waar ze verliefd op is geworden.

James Cameron en Jon Landau (Avatar) brengen samen met Robert Rodriguez een fantastische cast samen in dit spannende actieverhaal. Rosa Salazar (Maze Runner) kruipt in de rol van Alita en speelt de sterren van de hemel. De barmhartige cyber-arts Ido die Alita ontdekt wordt gespeeld door Christoph Waltz (Django Unchained, Inglourious Basterds). Keean Johnson (Nashville, Notorious) neemt de rol van Alita’s slimme vriend, Hugo, op zich.  Andere rollen zijn voor Jennifer Connelly (Requiem for a Dream, A Beautiful Mind), Mahershala Ali (The Hunger Games: Mockingjay) en Ed Skrein (Deadpool).

Alita bluray

Om kans te maken op één van deze twee prijzen hoef je eigenlijk maar één ding te doen en dat is het antwoord weten op de volgende vraag: Welke acteur neemt de rol van Ido op zich?

Je kunt meedoen tot 17 september 20.00 uur waarna we twee gelukkige winnaars zullen verloten. Geef ook even aan of je de DVD of de 4K UHD disc wilt ontvangen! Klik hier om mee te doen aan de prijsvraag.