Dode bij steekpartij metrostation Capelsebrug

Bij een steekpartij op metrostation Capelsebrug in Rotterdam is vanmorgen één dode gevallen. De steekpartij vond plaats op perron twee aldus MediaTV. De dader is vooralsnog voortvluchtig. 

Via Burgernet laat de politie weten op zoek te zijn naar een man van circa 20 jaar oud en 1.80 meter lang. Hij draagt donkere kleding en opvallend witte schoenen. Hij is weg richting de wijk 's-Gravenland. Als mensen hem zien lopen wordt er dringend geadviseerd niets te ondernemen, maar direct 112 te bellen.

Update 14:40 uur
De politie meldt, op basis van getuigenverklaringen, dat het gaat om een lichtgetinte man, met 'flinke lippen'. Die getuigen verklaren ook dat de mannen voorafgaand aan het steken een onenigheid hadden. Mogelijk is deze onenigheid aanleiding van het steken geweest. De dader heeft hier mogelijk verwondingen aan over gehouden.

Aan omstanders is slachtofferhulp aangbeoden. De politie vraagt getuigen, die nog niet met de politie hebben gesproken, contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Ondertussen gaat het onderzoek verder.