Man gewond bij schietincident Geervliet

Bij een woning aan de Aleida van Strijenlaan in Geervliet is zondagavond rond 20:15 uur een man gewond geraakt toen er op hem werd geschoten. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht maar buiten levensgevaar. Een onderzoek in de omgeving, onder andere met de helikopter, leidde nog niet tot een aanhouding. Er is direct een uitgebreid onderzoek gestart.

Toen de melding kwam dat er schoten werden gehoord, waren agenten snel ter plaatse. De man was gewond, maar wel aanspreekbaar. Verschillende agenten en de politiehelikopter zijn gelijk op zoek gegaan naar de dader, maar hebben hem niet gevonden.

Er is gelijk gesproken met geschrokken buurtbewoners en mogelijke andere getuigen, op dit moment wordt sporenonderzoek verricht bij de woning en camerabeelden zullen worden opgevraagd en bekekenen.

Misschien is u iets opgevallen vanavond of heeft u andere informatie die kan helpen? Heeft u bewakingsbeelden van de omgeving waarop u iets verdachts denkt te zien? De politie hoort graag van u! Dat kan telefonisch via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 of het tipformulier