Wikipedia ligt plat

Ja, de titel spreekt toch redelijk voor zichzelf: Wikipedia ligt dus plat. Op social media is het chaos, hoe moeten mensen nu bijvoorbeeld hun huiswerk maken en hun scripties schrijven? Oplossingen zijn van harte welkom, voor de hele boel aan puin gaat.

Wat de storing veroorzaakt is nog niet duidelijk, maar iedereen heeft er last van: van studenten tot mensen die het een en ander over sport proberen te schrijven, maar nu niet bij handige lijstjes kunnen komen.

Heel vervelend allemaal natuurlijk, en de vraag van de dag is dan ook hoe jij deze Wikipedialoze tijd denkt te kunnen overleven. Heb je tips? Deel ze en help ons!

Update 20.45 uur
Je wacht een half uurtje af, besluit dan toch maar even iets te schrijven en binnen enkele minuten werkt het uiteraard weer, het zal ook eens niet. Enfin, Wikipedia doet dus weer mee, geniet ervan!

Update 09.08 uur
Daar gaan we weer: de boel ligt weer plat. We hebben deze ellende allemaal te danken aan een stelletje Britse kleutertjes, zo blijkt uit hun Twitteraccount. Ook Twitch wordt flink te grazen genomen, maar dat is toch wat minder vervelend: dan kunnen mensen gewoon zelf hun spelletjes spelen in plaats van kijken naar anderen die dat doen.