Poging tot inbraak eindigt in laffe beroving

Een poging inbraak bij een café aan de Heuvel in Lieshout eindigde afgelopen nacht rond 03.45 uur in een beroving van een 45-jarige vrouw. Zij raakte hierbij (licht)gewond.

Drie jongens probeerden vannacht in te breken bij een café aan de Heuvel. Op dat zelfde moment liep de vrouw voorbij die de jongens zag en hen aanriep. De jongens schrokken hier in eerste instantie van en renden weg richting de Burgemeester van Heuvelstraat.

De jongens bedachten zich echter en kwamen terug gerend naar de vrouw en riepen tegen haar dat ze alles af moest geven wat ze bij zich had. De vrouw kreeg hierbij ook een fikse klap tegen haar hoofd. De vrouw gaf haar telefoon af en de jongens gingen er weer vandoor. Het slachtoffer bleef met een verwonding boven haar oog achter.

Het ging om drie jonge jongens volgens de politie. Een van hen droeg mogelijk iets van een masker of gezichtsbedekking. De politie is op zoek naar camerabeelden en/of getuigen die meer van het incident weten. Zij worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. Camerabeelden kunnen worden geupload via het tipformulier op de website