Tweede persoon beschuldigt Katy Perry van seksuele intimidatie

Een vrouwelijke tv-presentator in het Oost-Europese Georgië beweert dat Perry ongepast heeft gehandeld op een bedrijfsfeest.

Volgens de Russische krant Rossiyskaya Gazeta heeft Tina Kandelaki Perry ervan beschuldigd haar lastig te vallen op een bedrijfsfeest. Kandelaki beweert dat Perry zwaar bedwelmd was toen ze haar ongepast aanraakte en probeerde te kussen. Kandelaki zegt dat ze Perry's avances heeft afgewezen, maar dat de popzanger ongepast bleef handelen bij andere gasten van het evenement.


Katy Perry (Bron: giphy)

Kandelaki zegt dat ze besloot om haar ervaringen publiekelijk te maken nadat ze had gehoord over Perry's vermeende mishandeling van model en acteur Josh Kloss. In een Instagram-bericht deze week beschuldigde Kloss Perry ervan tijdens een feest in 2010 zijn broek en onderbroek naar beneden te hebben getrokken waardoor zijn penis voor alle gasten te zien was. "Ik zeg dit pas nu, alleen maar omdat onze cultuur erop gericht is te bewijzen dat mannen van macht pervers zijn, maar vrouwen met macht zijn net zo walgelijk", aldus Kloss.

Dit is niet de eerste keer dat Perry in verband wordt gebracht met ongepast seksueel gedrag. Ze werd in 2018 onder vuur genomen na het 'ongemakkelijke kussen' van een Amercan Idol-deelnemer. Verder greep ze in 2017 ongevraagd naar de kont van popzanger Shawn Mendes tijdens de iHeartRadio Music Awards.