FOK! Wat een weer: eerst regen, later opklaringen

Goeiedag!  

Een prima dagje zo gisteren . Ik denk dat het voor veel mensen eigenlijk wel het perfecte weer was. Althans tot het einde van de middag. Op de dag scheen de zon geregeld tussen de sluierwolken door. Er ontstonden ook nog wat stapelwolken, maar alleen in het noorden vielen daar nog een paar buien uit. In de namiddag betrok het vanuit het zuidwesten en niet lang daarna viel er ook wat regen.

Vanochtend passeert dus dat koufront en regent het nog eventjes door. In de loop van de ochtend, als het front door is, wordt het droger vanuit het westen. Ook klaart het dan wat op. Die opklaringen bereiken het oosten in de loop van de middag. Daarna kan er nog wel een enkele regen- of onweersbui vanaf zee binnendrijven. De wind draait naar west en is meest matig tot vrij krachtig. Het wordt hierbij ongeveer 21 graden.

Vrijdag lijkt dan weer een droge dag te worden.

Fijne avond.  

Duits vergezicht1 (Foto: qltel)
Wederom een fraai uitzicht vanuit Duitsland. (Foto:qltel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.