Need For Speed Heat aangekondigd

Electronic Arts heeft Need for Speed Heat aangekondigd met een trailer. De racegame komt 8 november uit op Xbox One, PlayStation 4 en pc.

Zoals in wel meedere voorgangers laat Need for Speed Heatje het opnemen tegen de politie terwijl je probeert toe te treden tot de elite van het straatracen. Dit keer racen we in Palm City, een nieuwe open wereld waar straatracers bijeen zijn gekomen om beroemd te worden. Spelers doen overdag mee aan de Speedhunters Showdown, een goedgekeurde competitie waarin je geld verdient om je high-performance auto's in je garage aan te passen en te verbeteren. 's Nachts riskeren spelers alles om hun Rep te verhogen in underground-races waarin de politie over de straten jaagt om racers op te pakken en hun winsten in beslag te nemen.

"We geven spelers meer mogelijkheden dan ooit tevoren om zichzelf uniek en bekend te maken", zei Riley Cooper, Creative Director van Ghost Games. "Het is duidelijk dat onze fans meer auto's, meer aanpassingsmogelijkheden, en meer uitdagingen willen, dus we pakken elk aspect aan. Van de stijl van je personage tot de prestaties en rijstijl van je auto, je kunt je creativiteit de vrije loop laten met deze nieuwe game."

Als je de Standard Edition pre-ordert krijg je een K.S Edition Mitsubishi Evolution X in de game. Door de Deluxe Edition te pre-orderen ontvang je nog eens drie K.S Edition-auto's (BMW i8 Coupe, Mercedes C63 AMG Coupe, Chevrolet Corvette Grand Sport), toegang tot exclusieve kleding voor de Deluxe Edition, en extra inkomsten voor de in-game valuta Bank en Rep. Iedereen die een pre-order plaatst voor Need for Speed Heat via Need for Speed Payback krijgt ook nog eens 10% korting als een soort loyaliteitsbonus.

Need for Speed Heat komt uit op 8 november 2019 voor Xbox One, PlayStation 4, en pc. Speel de game als eerste op 5 november 2019 met EA Access en Origin Access Basic met een 10 uur lange Play First-proefversie, of meld je aan voor Origin Access Premier voor volledige toegang op de pc.

Daadwerkelijke gameplay en informatie wordt er over 5 dagen getoond, vermoedelijk tijdens de openingsceremonie van gamescom.