Granblue Fantasy: Versus krijgt RPG-modus

Marvelous Europe kondigt aan dat Granblue Fantasy: Versus een RPG-modus zal omvatten. De nieuwe vechtgame van Cygames en Arc System Works, de ontwikkelaars van Guilty Gear en BlazBlue komt ergens in 2020 uit voor PlayStation 4.

Met deze RPG-modus kunnen spelers het spel ervaren als een actie-RPG, met een originele Granblue Fantasy: Versus-verhaallijn vol met tussenfilmpjes en eindgevechten tegen gigantische Primal Beasts. Bovendien wordt een volledig ontwikkeld trainingssysteem geïmplementeerd dat Granblue Fantasy-fans zeer vertrouwd zullen zijn.

In Granblue Fantasy: Versus is er een roster bestaande uit personages uit het Granblue Fantasy-universum. Gran, de hoofdrolspeler van Granblue Fantasy, reist door de lucht met zijn gevleugelde metgezel Vyrn en een mysterieus meisje, Lyria, die zijn leven redde. Andere personages zijn Katalina, een ex-keizerlijke ridder gezworen om degenen die ze dierbaar is te beschermen; Charlotta, de deugdzame kapitein van de Lumiel Orde van heilige ridders; Lancelot, een meesterzwaardvechter met dubbele zwaai; en ten slotte, Ferry, een geest met een zweep en spectrale huisdieren.