Man gewond bij steekincident; politie zoekt getuigen

Een 26-jarige man zonder vast woonadres is dinsdagavond gewond geraakt nadat hij met een voorwerp in zijn buik is gestoken. Dit gebeurde rond 22.40 uur voor een horecagelegenheid aan de Reiger in Hoorn.

Het slachtoffer zat buiten te wachten totdat zijn bestelde eten klaar was toen een zwarte auto met een aantal jongens aan kwam rijden. Eén van de jongens uit de auto kwam de zaak binnen, nam plaats op een bankje en ging vrij snel zonder eten te bestellen weer naar buiten. Ineens kwam het slachtoffer naar binnen gerend en zei dat hij was gestoken door vermoedelijk de jongen die kort binnen op het bankje had gezeten.

Volgens getuigen gaat het om een licht getinte man van circa 20 jaar oud, rond de 1.60 meter lang. Hij had donker krullend haar, droeg lichte bovenkleding en een schoudertasje. 

Het slachtoffer werd ter controle met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar dit incident en is op zoek naar getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of via 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.