Feestje loopt uit de hand, buurtbewoners vangen klappen op

Vier personen zijn zaterdagavond aangehouden nadat een conflict op een feestje uit de hand liep. Twee buurtbewoners - die niet op het feest aanwezig waren - hebben klappen gekregen. De politie doet verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd en de betrokkenheid van de verdachten hierbij.

De politie kreeg zaterdagavond rond 21.05 uur verschillende meldingen dat er een vechtpartij gaande zou zijn in de Professor Keesomstraat in Tilburg. Ter plaatse troffen  de agenten een grimmige sfeer aan bij de woning waar het feestje plaats vond. Vermoedelijk is een ruzie ontstaan nadat een van de bezoekers weggestuurd was. Deze persoon is vervolgens  een willekeurige tuin ingegaan aan de Marconistraat.

Een aantal feestgangers zijn achter hem aangegaan. Drie mannen hebben vervolgens de bewoners van deze woning klappen gegeven. Een van de de bewoners liep  hierbij verwonding aan zijn gezicht op. Zij doen aangifte van mishandeling. De agenten hebben drie mannen (17, 20 en 29 jaar) gearresteerd.

Een vierde man van 27 jaar reageerde agressief naar de agenten die overgingen tot de aanhoudingen. Hij haalde  zijn hond erbij en bedreigde hiermee de dienders. De agenten hadden pepperspray nodig om te man te kunnen aanhouden. De verdachten zijn overgebracht naar een politiecel voor verder onderzoek.